Europa League

Ce a declarat antrenorul lui Nicolae Stanciu după remiza cu Arsenal » Jucătorul care le-a dat bătăi de cap + Remarcații serii

+7 Foto
Jindrich Trpisovsky, antrenor Slavia Praga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 aprilie 2021

Jindrich Trpisovsky (45 de ani), antrenorul de la Slavia Praga, a comentat remiza obținută pe „Emirates”, 1-1 cu Arsenal, în turul sferturilor de finală din Europa League.

După meci, antrenorul lui Nicolae Stanciu a spus că echipa sa trebuie să evolueze mai bine la retur pentru a putea spera la calificarea în semifinale, și-a lăudat elevii pentru determinare și a elogiat doi fotbaliști pentru evoluțiile lor. Este vorba despre portarul Ondrej Kolar, care a apărat excelent cu casca pe cap, după ce Kemar Roofe l-a lovit grav în meciul cu Rangers din optimi, și de Tomas Holes, fundaș dreapta de meserie, care a jucat în centru defensivei împotriva „tunarilor”. Pentru prima dată în acest sezon!

Jindrich Trpisovsky, după Arsenal - Slavia Praga: „Trebuie să fim mai buni la retur”

„Trebuie să fim mai buni în a doua manșă, asta nu a fost cea mai bună evoluție a noastră. Am vrut să facem presing sus, dar nu prea am reușit să lucrăm împreună. Pe de altă parte, presingul nostru a provocat golul egalizator. În cele din urmă, băieții au dat tot ce au avut mai bun.

Arsenal și-a demonstrat calitățile. Au jucători grozavi, rapizi și foarte tehnici. Am avut probleme cu Lacazette, care a reușit să lanseze extremele. Am fost mai buni în a doua repriză, dar Arsenal a avut ocazii oricum.

Ondrej Kolar este unul dintre eroii serii. Acum 10 zile nu aș fi crezut-o. Determinarea sa a fost motivația cheie pentru echipă. Mi-a spus că a simțit că echipa are nevoie de el, a intrat și a făcut asta. La vârsta de 28 de ani, Tomas Holes a jucat fundaș central pentru prima dată în carieră. Chiar împotriva lui Arsenal. Și nu îmi amintesc vreo decizie greșită a lui. S-a descurcat foarte bine și în faza de construcție”, a declarat antrenorul Slaviei.

Returul se va disputa joia viitoare, pe 15 aprilie, în Republica Cehă.

VIDEO. Victor Becali, înțepături către Anamaria Prodan „Să spună cât plătea Stanciu taxe în Cehia”

>

Mai multe știri din Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.