FIFA 21

FIFA 21 Champions League Team » Ce jucători pot avea carduri speciale după meciurile din Liga Campionilor! Ronaldo și Messi pot rata upgrade-ul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 aprilie 2021

EA Sports se pregătește să adauge carduri noi pentru fotbaliștii care au impresionat în meciurile din fazele eliminatorii din UEFA Champions League, iar noile upgrade-uri ar putea fi găsite în pachetele din FIFA Ultimate Team începând cu ziua de vineri, 16 aprilie.

De la adăugarea variantelor de Champions League și Europa League în FIFA, EA Sports a avut grijă să le ofere jucătorilor de FIFA carduri speciale cu fotbaliștii care au avut realizări importante atât în faza grupelor, cât și, mai apoi, în meciurile eliminatorii. Imediat după ce vor fi aflate echipele care vor merge în semifinalele din UCL și Europa League, în FIFA 21 vor fi disponibile noile carduri speciale pentru mai mulți fotbaliști.

Fără Ronaldo și Messi de această dată?

Cristiano Ronaldo și Leo Messi ar putea să nu fie prezenți printre fotbaliștii care vor avea carduri speciale FIFA 21 Champions League Team. Juventus și Barcelona au fost eliminate prematur din Liga Campionilor, iar cei doi au șanse mari să rămână doar cu cardurile obținute până în prezent.

Totuși, jucătorii de FIFA 21 nu trebuie să fie supărați, pentru că EA va urca, mai mult ca sigur, carduri spectaculoase cu Kylian Mbappe, Erling Haaland, Neymar sau Karim Benzema, staruri care au impresionat în ultimele meciuri din Liga Campionilor.

Kylian Mbappe a fost decisiv pentru PSG în meciul cu Bayern

Cardurile speciale pentru Champions League vor fi disponibile în pachete, dar unele dintre ele se pot obține și după realizarea unor SBC-uri, acolo unde s-ar putea să fie puse la dispoziție variantele ”untradeable”.

Citește mai multe știri din zona de GAMING:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.