Liga 1

Edi Iordănescu a continuat contrele pe tema arbitrajului: „Domnul Becali a obținut ce și-a dorit! A creat o imagine artificială”

Edi Iordănescu FOTO Captură Youtube CFR 1907 Official

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 April 2021

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova se vor întâlni pe 11 aprilie, de la ora 21:30, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, iar Edi Iordănescu „l-a înțepat” pe Gigi Becali la conferința de presă premergătoare meciului.

CFR Cluj și FCSB continuă să se contreze pe marginea greșelilor de arbitraj făcute în Liga 1, iar Edi Iordănescu a oferit o nouă replică. Gigi Becali a acuzat și arbitrajul de la partida CFR Cluj - Dinamo, câștigată de ardeleni cu 1-0, după ce Paul Anton și Florin Bejan au fost eliminați incorect de „centralul” Marcel Bîrsan.

Edi Iordănescu: „Domnul Becali a obținut ce și-a dorit! A creat o imagine artificială”

Latifundiarul din Pipera nu a trecut nici peste greșeala de la meciul dintre CFR și FCSB din tur, când „roș-albaștrilor” le-a fost refuzat un penalty clar, după un henț făcut de Camora. Edi Iordănescu nu a ezitat să îi răspundă lui Becali după noile declarații oferite de patronul FCSB.

„Domnul Becali a obținut ce și-a dorit. A creat o imagine artificială, că CFR ar fi avantajată de arbitraj. Dacă analizăm obiectiv, am trage alte concluzii. Dacă noi și după meciul cu Dinamo am fost acuzați, în condițiile în care au fost două penalty-uri clare pe care nu le-am primit, până la urma urmei sunt sigur că fără rea intenție, atunci nu știu despre ce mai vorbim.

Domnul Becali ar trebui să comenteze despre eliminarea lui Arlauskis din meciul cu FCSB. Despre Camora a vorbit patru-cinci luni întruna. Este o părere. Când Arla a ieșit din poartă mai erau doi jucători în preajma acelui duel, care puteai interveni. E extrem de discutabilă acea eliminare de la care s-a rupt total jocul. Aș vrea să comenteze și acel moment”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Universitatea Craiova.

Clasament Liga 1:

VIDEO. Edi Iordănescu, răspuns pentru Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

>

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.