Liga 1

Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo: „Nu mai am puterea să merg mai departe! E ciudat”

+48 Foto
Gigi Mulțescu (69 de ani) a anunțat că se gândește serios la plecarea de la Dinamo, imediat după eșecul cu Academica Clinceni, scor 1-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 April 2021

Gigi Mulțescu (69 de ani) a anunțat că se gândește serios la plecarea de la Dinamo, imediat după eșecul cu Academica Clinceni, scor 1-3. 

  • FCSB, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Sepsi, Clinceni și Botoșani sunt echipele calificate în play-off

„În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine. 

Pe lângă faptul că am primit 3 goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puțin am mai redresat. 

Trăiesc o senzație de... cum să spun... nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu”, a declarat Gigi Mulțescu, la TV Telekom Sport. 

Gigi Mulțescu, supărat pe jucătorii lui Dinamo

Ricardo Grigore a organizat o petrecere de amploare, cu manele și fără distanțare socială, la împlinirea vârstei de 22 de ani. Gigi Mulțescu a fost deranjat la auzul acestei informații. 

Sunt foarte dezamăgit de câțiva jucători. Am făcut niște schimbări, s-au mai așezat lucrurile, dar fără execuții ce să faci? Dar mă consider eu principalul vinovat. Meciul de la Cluj a contat foarte mult.

Sunt și acte de indisciplină care nu sunt în regulă pentru echipă. Azi am aflat, după meci. Sunt lucruri care nu sunt în regulă.

- Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

+48 Foto
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.