Liga 1

Dinamo, ofertă pentru înlocuitorul lui Gigi Mulțescu! Ce răspuns a dat

+48 Foto
Florin Bratu (41 de ani) a fost primul antrenor pe care conducerea lui Dinamo l-a contactat, după ce Gigi Mulțescu (60 de ani) a declarat că ia în calcul demisia, la finalul eșecului cu Clinceni, scor 1-3. „Mitraliera” a refuzat oferta!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 aprilie 2021

Florin Bratu (41 de ani) a fost primul antrenor pe care conducerea lui Dinamo l-a contactat, după ce Gigi Mulțescu (69 de ani) a declarat că ia în calcul demisia, la finalul eșecului cu Clinceni, scor 1-3. 

  • FCSB, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Sepsi, Clinceni și Botoșani sunt echipele calificate în play-off

Pe loc de baraj la finalul sezonului regulat, chiar retrogradabil, dacă Hermannstadt câștigă în ultima rundă, Dinamo e în căutare de antrenor. Gigi Mulțescu s-a declarat depășit de situație, așa că DDB a pornit în căutarea unui înlocuitor. Primul pe listă a fost Florin Bratu, nume vehiculat și după despărțirea de Ionel Gane. 

Liber de contract în acest moment, acesta ar fi tentat să accepte oferta. Fusese contactat și în urmă cu 3 săptămâni declara: „Le mulțumesc că s-au gândit la mine, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Cu siguranță mă voi întoarce la Dinamo!”. Cum cei din DDB vor să încheie neapărat afacerea până marți, discuțiile vor continua. 

Dinamo, refuzată de Mircea Rednic 

Un alt favorit al fanilor dinamoviști este Mircea Rednic. Și el a devenit liber de contract, după demiterea de la Viitorul, dar nu vrea să își asume o misiune atât de dificilă, cum pare salvarea de la retrogradare a lui Dinamo. Rednic e dispus la negocieri din vară. 

+48 Foto
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.