Liga 1

Florin Prunea, scandalizat de ce a văzut la Dinamo: „Ăștia care conduc sunt inconștienți? Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește!”

+43 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 aprilie 2021

Florin Prunea a analizat situația dificilă de la Dinamo și a vorbit despre o posibilă înlocuire a antrenorului Gigi Mulțescu. Fostul portar nu vede o soluție imediată pentru banca tehnică însă le cere suporterilor să înceteze să se mai folosească în cazuri disperate de Mulțescu. 

 „SMURD-ul” a declarat că ia în calcul plecarea de la formația alb-roșie, după doar trei meciuri, iar Florin Prunea trage un semnal de alarmă cu privire la posibilul înlocuitor.

„Dacă iei toată lista aia cu cei cu licența PRO și te uiți pe ea, nu găsești doi antrenori pe care să-i angajezi acum. Nu ai niciun antrenor pe care să-l angajezi în momentul de față! Sunt fără performanțe în ultimul timp.

Rednic a avut probleme mari în ultimul timp, Bratu nu știu dacă a stat la vreo echipă mai mult de o lună... Nu sunt antrenori!”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Florin Prunea: „Totul e scăpat de sub control!”

Fostul portar a criticat vehement ce se întâmplă în aceste momente la Dinamo.

„E clar că este totul scăpat de sub control! Totul este din interior. Îl văd pe nea Gigi, săracul... Ăștia care conduc la Dinamo acum sunt inconștienți? Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește! Lăsați-l, băi, fraților, să-și vadă de bătrânețe, de copii și de nepoți!

E posibil să vă bateți joc în halul ăsta de un om care a făcut istorie pentru Dinamo? Chiar să fii atât de inconștient?”, a adăugat Prunea.

VIDEO Machine Man, declarații după Clinceni - Dinamo: „Încercăm doar să sprijinim clubul”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.