Liga 1

Prunea nu îi iartă pe petrecăreții de la Dinamo: „Inconștienților! Suntem cu apa până la gât și voi faceți o chermeză?!”

+43 Foto
Ricardo Grigore a petrecut de ziua lui, fără să respecte regulile de distanțare impuse pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 aprilie 2021

Florin Prunea nu i-a iertat pe jucătorii lui Dinamo care au petrecut la ziua lui Ricardo Grigore și i-a criticat după umilința cu Academica Clinceni, 1-3.

Fostul oficial al clubului nu a avut milă față de jucătorii care au fost la petrecere înainte de meci și care au încălcat regulile impuse pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

„Cum e posibil să participi la o petrecere cu două zile înainte de meci, în situația în care suntem?! Sunt inconștienți! Să nu îi ia nimeni și să îi tragă de mânecă?

Nu era momentul să faci așa ceva! Tu ești cu apa până la gât și faci o chermeză de genul acesta? Și Grigore mai spune că e viața lui personală... Trebuie să conștientizeze că a greșit. E un jucător tânăr, Trebuie să își facă o analiză. Eu cred că a învățat ceva din tot ce s-a întâmplat în această zi. 

Crezi că Grigore e singurul jucător care a participat la o chestie de genul acesta? Sunt mulți, chiar dacă nu e normal. Nu trebuie să-l răstignim. El trebuie să fie atent și cu viața particulară”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

VIDEO Machine Man, declarații după Clinceni - Dinamo: „Încercăm doar să sprijinim clubul”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.