Liga 1

Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”

+43 Foto
Gigi Mulțescu ar putea pleca de la Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru  —  Saturday, 10 April 2021

Pe lângă jocul slab prestat în meciul cu Academica Clinceni, 1-3, Dinamo are o altă problemă: Gigi Mulțescu se gândește să plece.

UPDATE 12:30 » Mario Nicolae: „Mulțescu e încă antrenorul lui Dinamo”

Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a vorbit scurt despre situația din club: „Suntem într-o ședință la Săftica acum! Cu domnul Mulțescu nu se întâmplă nimic. Dânsul este antrenorul echipei, avem antrenament azi. El îl va conduce. O să vedem în cursul zilei de mâine ce se va întâmpla”.

UPDATE 12:15 » Fanii lui Dinamo nu renunță la Rednic

Deși i-a refuzat inițial, fanii lui Dinamo nu și-au luat gândul de la Rednic! Aceștia vor mai avea discuții cu el azi și duminică pentru a-l convinge să o preia pe Dinamo.

Gigi Mulțescu se gândește să plece de la Dinamo! 

După doar trei meciuri, toate pierdute, „SMURD-ul” a spus că ia în calcul să o părăsească pe Dinamo, iar conducerea și fanii DDB au bătăi de cap în privința băncii tehnice.

Două variante pentru Dinamo: Mulțescu sau Bratu

„Eu sunt la dispoziția clubului. Acum înclin să mă opresc. Sunt confuz după ce am trăit aseară. S-au adunat multe, e stres. Și încă o problemă de asta... Fanii au zis să rămân. Așa ceva nu am trăit niciodată! Nu am mai văzut să fie 3-0 în minutul 17! Aseară am trăit niște lucruri...”, a spus Mulțescu în această dimineață, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Din informațiile GSP.ro, șefii clubului și fanii-acționari iau în calcul două variante. Aceștia speră să-l convingă pe Gigi Mulțescu să continue la Dinamo, cel puțin pentru meciul din Cupă, de marți, cu Astra.

Dacă acesta va rămâne ferm pe poziții, Dinamo va aplica planul B: Florin Bratu. Fanii din DDB și șefii vor discuta cu fostul antrenor al „câinilor” și îi vor propune din nou să preia clubul.

„Dinamo e Dinamo și nu poți rămâne indiferent! Până acum nu am vorbit cu nimeni”, a spus Bratu pentru Gazeta Sporturilor.

Campion cu Dinamo U19, Florin Bratu (41 de ani) a antrenat-o pe Dinamo în perioada februarie 2018 – septembrie 2018, câștigând play-out-ul sezonului 2017-2018 și fiind apreciat pentru tinerii promovați la prima echipă.

VIDEO Suporterii lui Dinamo, la înălțime în duelul cu Academica Clinceni

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.