Stranieri

Dinamo Kiev, încă o victorie în Ucraina » Mircea Lucescu se apropie de titlu

Mircea Lucescu // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 aprilie 2021

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), a câștigat meciul cu Dnipro-1, scor 2-0, și are un avans de 7 puncte față de Șahtior, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Trupa lui Mircea Lucescu și-a făcut treaba la Kiev, în compania locului 8, Dnipro-1. Dinamo s-a impus cu 2-0, deși la pauză era egalitate. Golurile au venit în a doua parte și au fost reușit de Vitaliy Mykolenko, în minutul 58, și Sergiy Sydorchuk, în minutul 68.

Dinamo Kiev păstrează distanța față de Șahtior

Dinamo Kiev a avut o posesie mai bună a balonului, de 60%, și o acuratețe de 100% a șuturilor expediate: toate 7 au fost cadrate! În schimb, oaspeții nu i-au oferit mari emoții lui Bushchan, portarul lui Mircea Lucescu.

Tot astăzi, dar mai devreme, Șahtior Donețk a câștigat meciul cu Mariupol, locul 9 în campionat, scor 3-0. Etapa viitoare, pe 17 aprilie, primele două clasate se vor întâlni într-un derby ce ar putea cântări decisiv în lupta la titlu.

Clasament Ucraina: Dinamo Kiev, lider

VIDEO. Dezvăluiri despre Mircea Lucescu: „Ne-a primit inclusiv în vestiar la analiza unui meci, acolo unde eu n-am primit pe nimeni în viața mea”

>

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.