Liga 1

FCSB, lovită de ghinion! 2 fotbaliști au părăsit terenul accidentați în prima repriză a meciului cu Sepsi

+50 Foto
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 April 2021

Fundașul central Andrei Miron (26 de ani) s-a accidentat în minutul 6 al partidei dintre Sepsi și FCSB, chiar înaintea reușitei de 1-0, semnate de Florin Tănase. Darius Olaru (23 de ani) a părăsit și el terenul, lovit, în minutul 43.

Nu toți jucătorii de la FCSB s-au bucurat la golul lui Florin Tănase. Andrei Miron a urmărit faza de la centrul terenului, întins pe gazon. Fundașul central a acuzat probleme musculare la piciorul stâng. A încercat să continue, dar fără succes. În minutul 13, Toni Petrea l-a înlocuit cu Răzvan Oaidă

Darius Olaru, schimbat în final primei reprize

Darius Olaru a fost cel mai „tăvălit” fotbalist în prima repriză. Mijlocașul s-a lovit la umăr în prima parte a meciului, dar a strâns din dinți și a rămas pe teren. Un nou contact dur i-a agravat lovitura. În minutul 43, a fost înlocuit cu Dragoș Nedelcu. 

Ovidiu Popescu, schimbare de post în Sepsi - FCSB

Prima înlocuire făcută de Petrea a însemnat schimbarea postului lui Ovidiu Popescu. Acesta începuse partida în inter dreapta, după ce s-a consacrat ca fundaș dreapta în perioada recentă. Popescu a fost mutat fundaș central, în locul lui Miron, iar Oaidă i-a luat locul la mijlocul terenului. 

După accidentarea lui Olaru, Ovidiu Popescu a fost mutat din nou în linia mediană, iar Dragoș Nedelcu a intrat fundaș central. 

Miron s-a accidentat. Captură TV @Digi Sport 1

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.