Liga 1

FCSB nu și-a impresionat adversarii » Ce spun jucătorii lui Sepsi: „Sunt mai subțirei” / „Meritam cele 3 puncte”

Bogdan Mitrea, Sepsi

Articol de Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  Saturday, 10 April 2021

Bogdan Mitrea (33 de ani), fundașul lui Sepsi, spune că versiunea celor de la FCSB pe care a întâlnit-o în ultima etapă a sezonului regular este mai slabă decât cea din tur. În prima parte a campionatului, covăsnenii au remizat cu liderul Ligii 1, scor 0-0. 

„Nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, cred că am avut mai multe decât ei. Una peste alta este un punct care ne ajută să terminăm pe locul 4. Este OK, începem play-off-ul încrezători și sper că câștigăm cât mai multe meciuri.

Sincer, FCSB a fost mai slăbuță decât în tur. Sunt mai subțirei, cred că și ei recunosc asta. Deocamdată sunt pe primul loc, în respectăm, dar în play-off cred că o să conteze experiența celorlalte echipe”, a spus Mitrea la microfonul GSP.ro, după egalul cu FCSB, scor 1-1. 

>

Când joci cu jucătorii de la echipa cea mai importantă a țării, e clar că își dorești să demonstrezi că ești mai bun decât cei de acolo.

Din ce am văzut în ultimul timp, Craiova arată bine. Cu siguranță o să ne aștepte un meci greu cu ei, la televizor ei par cei mai în formă la ora actuală. 

- Bogdan Mitrea, Sepsi

„Chiar puteam tranșa victoria, au fost două oportunități mari la Aganovic, unde am văzut gol, și la Șafranko. Au fost situații bune de a marcat. Păcat, băieții meritau victoria. Ar fi fost frumos, în ultima etapă a sezonului regular. Oricum am făcut un test bun cu cei de la FCSB înaintea play-off-ului”, a spus și Cornel Șfaițer, manager general la trupa din Sf. Gheorghe. 

>

Ce a declarat Adnan Aganovic, după Sepsi - FCSB:

Cred că se putea mai mult. E un punct bun pentru noi, dar am avut mai multe ocazii decât ei și am meritat toate cele 3 puncte. Asta este, am fi intrat în play-off cu un moral bun, dar nu am luat cele 3 puncte.

FCSB are stofă de campioni, joacă combinativ, sunt iuți, eu zic că au o echipă bună. Luăm fiecare meci în parte, serios, jucăm pentru noi. Trebuie să vedem care este următorul meci și dacă e posibil să luăm toate cele 3 puncte. S-a jucat destul de dur, am primit și eu un genunchi în cap. A fost un meci de play-off, între două echipe bune, foarte agresive.

- Adnan Aganovic, Sepsi

>

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.