Campionate

Ronald Koeman, furios după înfrângerea din El Clasico: „A fost penalty clar! Nu știu ce caută VAR în Spania”

+21 Foto
Reacția lui Ronald Koeman când Martin Braithwaite a căzut în careul lui Real Madrid FOTO Imago

Articol de Răzvan Butcaru  —  duminică, 11 aprilie 2021

Real Madrid a câștigat episodul 246 din „El Clasico”, scor 2-1 cu rivala FC Barcelona, dar Ronald Koeman a fost nervos după meci pentru că echipa „blaugrana” nu a primit un penalty în finalul meciului. 

Catalanii au cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 84, la contactul dintre Ferland Mendy și Martin Braithwaite, dar arbitrul Jesus Gil Manzano nu a dictat penalty pentru Barcelona, iar VAR nici măcar nu a intervenit. 

Ronald Koeman: „A fost penalty clar! Nu știu ce caută VAR în Spania”

Fanii Barcelonei care au văzut meciul ar trebui să fie furioși, foarte furioși din cauza deciziilor de arbitraj. Nu am fost buni în atac sau în defensivă în prima repriză, dar ne-am revenit în partea a doua. A fost penalty clar, a fost penalty clar, totuși, ar trebui să acceptăm și să ne ținem gura. Penalty-ul a fost atât de clar și VAR nu a intervenit.

Și toată lumea crede că a fost penalty. Nu știu ce caută VAR-ul în Spania. Toată lumea a văzut faza”, a declarat Ronald Koeman la Movistar după finalul „El Clasico”. La final, tehnicianul olandez l-a întrebat și pe reporter dacă a fost lovitură de la 11 metri: „A fost penalty? Tu crezi că a fost?”. Jurnalistul a încercat să evite întrebarea și a spus că decizia îi aparține arbitrului, iar Koeman a părăsit supărat interviul. 

Nu sunt singurul supărat. Jucătorii sunt dezamăgiți din cauza deciziei arbitrului. Sunt mulți jucători care sunt de câțiva ani la Barcelona și nu cred că li s-a mai întâmplat vreodată așa ceva. Sunt optimist că putem câștiga titlul. Trebuie să arătăm că ne vom lupta. Vom reacționa și vom lupta până în ultima etapă.

Ronald Koeman, antrenor Barcelona

VIDEO. Ronald Koeman l-a sunat pe Giovanni Becali! „Ronald am un jucător, un fundaș central, interesant pentru tine”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.