Liga 1

Temeri legate de starea de sănătate a lui Mulțescu: „Îmi era frică să nu pice la meciul cu Clinceni!”

+43 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 aprilie 2021

Vasile Miriuță, fost antrenor la Dinamo, a analizat situația complicată din cadrul clubului din „Ștefan cel Mare” și şi-a exprimat temerile despre Gigi Mulțescu.

Acesta crede că pentru sănătatea lui, antrenorul de 69 de ani ar trebui să renunțe la banca tehnică a „câinilor”, așa cum a spus că ar vrea să facă după 1-3 cu Academica Clinceni.

Vasile Miriuță: „Mulțescu trebuia lăsat să își vadă de bătrânețe”

„Am văzut cum era după meciul cu Academica Clinceni... Am vrut să-l sun, dar m-am gândit că poate-l deranjez. Dinamo trebuia să-l lase în pace, să își vadă de bătrânețea lui, de copii și nepoți!

Îmi era teamă să nu pățească ceva pe bancă, să nu se întâmple ceva la meci. Îmi era frică să nu pice! Toată stima și respectul pentru dânsul, dar îi e greu în situația în care e Dinamo e acum.  La ce stres e pentru dânsul acolo...

El trebuie să fie manager sau director sportiv, cu unul sau doi oameni lângă el. Singur nu poate. El a fost la Dinamo și a avut 3-4 meciuri bune, echipa juca. A fost dat afară, iar acum, când nu se bagă nimeni, l-au adus din noi. În locul lui nu acceptam! El a arătat că e dinamovist adevărat”, a spus Miriuță la Pro X.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.