Liga 2

Dan Alexa, „trollat” de un copil în tribunele de pe „Oblemenco”: „Domnu' Reghecampf, faceți o poză și cu mine?”

Dan Alexa a fost confundat cu Laurențiu Reghecamp / Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 April 2021

Dan Alexa (41 de ani), antrenorul celor de la ASU Poli Timișoara, a fost protagonistul unui moment amuzant în timpul meciului pe care bănățeni l-au pierdut ieri cu FC U Craiova 1948, scor 0-1, în play-off-ul ligii secunde.

Aflat în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” din cauza unei suspendări, Dan Alexa a fost solicitat pentru o poză de către un copil ce purta treningul lui FC U Craiova 1948. Doar că micuțul i-a greșit numele „Chirurgului: „Domnu' Reghecampf, faceți și cu mine o poză?”. Replica a devenit virală și face senzație pe internet. 

Dan Alexa nu a părut deranjat de eroarea micului microbist. A făcut un selfie cu el, iar apoi a revenit la locul său din tribune

VIDEO Dan Alexa, ironizat de un copil: "Domnule Reghecampf, faceți si cu mine o poză?"

>

De unde provine confuzia?

Pe 13 iulie 2019, la finalul partidei dintre Astra și Gaz Metan Mediaș, agentul Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, l-a lovit cu palma în figură pe Dan Alexa, antrenorul giuriuvenilor în acel moment. Anamaria Prodan este de mai mulți ani agentul „Chirurgului”. În ciuda momentului tensionat de la Giurgiu, cei doi au recunoscut public că au o relație extrem de solidă.

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.