Campionate

S-au răzbunat pe Mourinho! United a întors-o pe Tottenham după pauză

+8 Foto
Tottenham și Manchester United se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în cel mai tare meci al etapei cu numărul 31 din Premier League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 aprilie 2021

Manchester United a învins-o pe Tottenham, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 31 din Premier League.

Manchester United a răzbunat eșecul umilitor din turul campionatului, scor 1-6. „Diavolii” au fost primii care au trimis mingea în poartă astăzi, în minutul 35, prin Cavani. „Centralul” Kavenagh a anulat golul, după consultarea VAR, pentru o mână pe care McTominay i-a aplicat-o în figură lui Son. Sud-coreeanul a fost protagonist și la poarta cealaltă, deschizând scorul în minutul 40.

Manchester United, victorie pe final cu Tottenham

Manchester United a început „remontada” în minutul 57, când Fred a restabilit egalitatea. Cavani, din pasa lui Bruno Fernandes, i-a dus pe oaspeți în avantaj, în minutul 79, iar puștiul Greenwood a stabilit rezultatul final la ultima acțiune a jocului, cu un șut puternic, din unghi.

Manchester United își consolidează locul secund în Premier League. Are 63 de puncte, 11 sub liderul City, dar cu un meci mai puțin jucat. Tottenham rămâne la 6 puncte în spatele pozițiilor de Champions League. 

Tottenham - Manchester United » 1-3

Tottenham - Manchester United, echipe de start

Tottenham: Lloris - Aurier, Rodon, Dier, Reguilon - Ndombele, Hojbjerg - Lo Celso, Lucas Moura, Son - Kane 
Antrenor: Jose Mourinho 

Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Fernandes, Pogba, Rashford - Cavani 
Antrenor: Ole Gunnar Solskjær

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.