Handbal

Vasile Stângă prevede un moment critic pentru CSM București: „Va atârna greu pe club”

Fostul mare internațional Vasile Stângă crede că urmează un moment critic pentru echipă.

Articol de Marian Ursescu  —  Sunday, 11 April 2021

CSM București a ratat dramatic calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin! „Tigroaicele” au pierdut 19-24 returul cu ȚSKA Moscova, după ce câștigaseră 32-27 în tur. Fostul mare internațional Vasile Stângă consideră că antrenorul Adrian Vasile s-a blocat și nu a știut să gestioneze tactic meciul.

  • Echipele din Final 4: ȚSKA Moscova, Brest Bretagne (34-24 și 26-26 cu Metz), Gyor (30-19 și 24-21 cu Buducnost) și Kristiansand (34-27, 23-23 cu Rostov))
  • Semifinalele Final Four-ului se vor juca la Budapesta, pe 29 mai. Marea finală e programată pe 30 mai.

Vasile Stângă, fostul mare internațional român, spune că „știam de la început că dacă se va ajunge la un meci echilibrat, o să fim la mâna arbitrilor. Mie mi s-a părut că în câteva momente cheie, rusoaicele au fost ajutate. Trebuie să recunosc că și în tur, arbitrajul a fost Pro-București", a spus Stângă.

Vasile Stângă, după eliminarea celor de la CSM București din Liga Campionilor

Tunarul "naționalei" României din anii '80 crede că CSM e în picaj. 

Vasile Stângă

„Această necalificare va atârna greu pe club. Toată lumea așteaptă doar de la Neagu. Cât să mai facă și ea de una singură? Săracul Adi Vasile s-a pierdut, la un moment dat. Nu a găsit soluții la jocul ȚSKA-ului. Când s-au apărat cinci plus unu, nu a știut că se mai facă. Tu, ca antrenor, trebuie să știi foarte bine, am soluția A, B sau C. Cred că ar fi trebuit să joace puțin cu 2 pivoți, fără inter dreapta. Lazovici nu a fost în joc, se mai întâmplă. Dar Adi nu a găsit soluții", a declarat Stângă.

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.