Handbal

Gabriela Szabo, după eliminarea lui CSM București din Ligă: „Se încheie o etapă”

Gabriela Szabo, directorul general de la CSM București, le-a felicit pe „tigroaice”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 aprilie 2021

CSM București a ratat dramatic calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, din cauza golurilor mai puține înscrise în deplasare. „Tigroaicele” au pierdut 19-24 returul cu ȚSKA Moscova, după ce câștigaseră 32-27 în tur. Gabriela Szabo, directorul general de la CSM București, le-a felicit pe „tigroaice”.

  • Echipele din Final 4: ȚSKA Moscova, Brest Bretagne (34-24 și 26-26 cu Metz), Gyor (30-19 și 24-21 cu Buducnost) și Kristiansand (34-27, 23-23 cu Rostov))
  • Semifinalele Final Four-ului se vor juca la Budapesta, pe 29 mai. Marea finală e programată pe 30 mai.

CSM București nu a mai participat în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin din anul 2018. Gabriela Szabo a încercat să găsească părțile bune ale eșecului de la Moscova. 

Gabriel Szabo, prima reacție după ȚSKA Moscova - CSM București

„Felicit fetele pentru lupta de astazi din teren si pentru parcursul din Champions League! Este o înfrângere amarî, cu atat mai mult cu cat ne-a lipsit doar un gol pentru calificare. Se incheie o etapa, dar eforturile si concentrarea noastra a tuturor trebuie sa continue. Performanta in sport se construiește indiferent de obstacole: ai castigat continua, ai pierdut continua...”, a scris Gabriela Szabo, pe Facebook. 

VIDEO Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

>

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.