Liga 1

Balaj consideră că Hațegan s-a păcălit în Craiova - CFR Cluj: „Trebuia să dea penalty”

FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 aprilie 2021

Brigada lui Ovidiu Hațegan a fost testată rapid cu o fază dificilă, în CS Universitatea Craiova - CFR Cluj (0-0), în minutul 5. „Centralul” arădean a avut de luat o decizie majoră și în minutul 60. Cristi Balaj consideră că Hațegan trebuia să dicteze un penalty pentru oaspeți.

În minutul 5 al disputei de pe „Ion Oblemenco”, Alexandru Păun a trimis mingea în poartă, cu un șut deviat, din doar 5 metri. Asistentul Sebastian Gheorghe a ridicat însă fanionul, indicându-i lui Ovidiu Hațegan un ofsaid. 

Ovidiu Hațegan, debut dificil în Craiova - CFR Cluj

Înainte ca mingea să ajungă la Păun, Omrani s-a luptat pentru balon cu Nicușor Bancu. Atacantul „feroviarilor” a încercat să joace balonul, dar nu a izbutit, tras ușor de „căpitanul” oltenilor. Reluările televiziunilor care transmit meciul au arătat, într-adevăr, că Omrani se afla în ofsaid, cu câțiva centimetri mai în față decât Tudorie, ultimul apărător. Chiar dacă nu a atins mingea, intenția se sancționează la rândul ei. 

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

CFR Cluj a cerut penalty în meciul cu Craiova

În minutul 60 Mario Camora a pătruns în careul advers, din flancul stâng al atacului clujean. Vătăjelu, adversarul său direct, l-a tras vizibil de șort, dar căderea „căpitanului” de la CFR nu a părut una naturală. Ovidiu Hațegan foarte bine plasat, a lăsat jocul să meargă, spre nemulțumirea băncii de rezerve a oaspeților.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
  • Cristi Balaj, expert TV Telekom Sport în arbitraj, spune că decizia a fost GREȘITĂ și ar fi trebuit dictat penalty: „Dacă exista VAR, ar fi fost chemat sigur. Și ar fi dat penalty, pentru că ținerea nu e un marcaj permis în careu. Nici eu, dacă aș fi fost în teren, nu aș fi văzut această ținere. Hațegan nu are cum să vadă prin apărător. Nici tușierul. Pentru asemenea faze a apărut VAR”.

Koljic, iertat de „roșu” în Craiova - CFR

Cristi Balaj a mai remarcat o greșeală flagrantă. În minutul 87, atacantul Elvir Koljic ar fi trebuit eliminat, direct cartonaș roșu, pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Andrei Burcă. Ovidiu Hațegan, prost plasat, i-a arătat doar „galben”.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.