Liga 1

Dan Nistor a numit punctul slab al Craiovei înainte de play-off: „Acolo este problema”

Dan Nistor, Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 April 2021

Fotbaliștii Craiovei Dan Nistor (32 de ani) și Bogdan Vătăjelu (27) au oferit declarații după egalul cu CFR Cluj de pe „Ion Oblemenco”, scor 0-0. 

Ambii fotbaliști ai Craiovei au lăudat forța defensivă a echipei, dar recunosc că există probleme pe faza ofensivă. Dan Nistor speră că atât el, cât și colegii săi se vor „revanșa” cu multe goluri în play-off.

Dan Nistor: „Sper să fie anul nostru”

„Din păcate nu am reușit să marchez, sper ca în play-off să o fac. Nu luăm gol de foarte mult timp, avem o defensivă foarte bună și acest lucru dă încredere atacanților și mijlocașilor. Mica noastră problemă este în față, pentru că nu marcăm. Sperăm că în play-off o vom face, acolo vor fi 10 finale foarte importante și se va decide campionatul. 

Și anul trecut am plecat cu un mic dezavantaj și pe final am revenit. Din păcate, în ultima etapă ne-am împiedicat. Sper ca acest an să fie al nostru, echipa arată mult mai bine și cred că meritam victoria astăzi. În mare parte și-au revenit aproape toți accidentații, acum sper ca Mister să aleagă 11-le potrivit și să ne batem acolo sus”, a spus Nistor la microfonul Digisport. 

Ce a declarat Bogdan Vătăjelu după Craiova - CFR Cluj

A fost un meci OK din partea noastră, are dreptate Mister când spune că am fi putut face mult mai mult. Sigur, nu am fost la capacitate maximă astăzi. De când a venit Mister, a schimbat sistemul de joc, a încercat să nu mai primim așa ușor goluri și cred că asta s-a văzut. Încerc să mă descurc acolo unde vrea dânsul să joc, mă bucur că am început să joc mai mult și încerc să îmi ajut echipa, să facem ce nu am făcut anul trecut, să câștigăm campionatul. 

Eu cred că avem forță, avem un lot mult mai valoros decât anul trecut. Au revenit și jucătorii care au fost accidentați, 100% suntem mult mai pregătiți. Trebuie să câștigăm și cu FCSB și cu CFR Cluj în play-off.
- Bogdan Vătăjelu, CS Universitatea Craiova

Clasament Liga 1: CFR și Craiova, pe podium

Mai multe știri despre Craiova - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.