Liga 1

„Minunea” Octavian Popescu s-a plictisit de fotbal! Preferatul lui Becali de la FCSB e tot mai slab

+50 Foto
Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piața transferurilor cu Octavian Popescu

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday, 12 April 2021

Octavian Popescu a fost din nou cel mai slab de la FCSB în meciul cu Sepsi, 1-1, conform monitorizării InStat, la fel cum s-a întâmplat și cu CFR, dar și cu Craiova.

Încă un meci modest pentru puștiul-minune al clubului patronat de Gigi Becali. Octavian Popescu a fost iarăși mai degrabă invizibil și în confruntarea cu Sepsi, scor 1-1, după ce și în etapele precedente randamentul său lăsase mult de dorit.

Chiar dacă în partida de la Sf. Gheorghe, de sâmbătă, a oferit pasa din care Florin Tănase a marcat, aportul său în jocul lui FCSB a fost foarte scăzut. De fapt, dintre jucătorii care au evoluat măcar 20 de minute, Octavian Popescu a fost cel mai slab conform monitorizării InStat.

Octavian Popescu, cel mai slab de la FCSB cu Sepsi

Atacantul de 18 ani a avut un index, adică media tuturor realizărilor și nerealizărilor din timpul meciului, de numai 218. Niciun alt jucător al oaspeților n-a fost atât de jos. Implicarea sa în joc a fost dezastruoasă. Niciun șut pe poartă, niciun șut pe poartă, nicio ocazie de gol creată.

Octavian Popescu a jucat în sezonul regulat 24 de meciuri, de 18 ori fiind titular

În plus, a pierdut nu mai puțin de 12 baloane, iar procentajul de dueluri câștigate a fost cel mai scăzut de la FCSB: numai 25%, adică unul din 4 dueluri i-a revenit lui Tavi Popescu. Și în privința driblingurilor a fost o deziluzie. A încercat să-și depășească adversarul de 3 ori astfel și n-a reușit niciodată!

E al treilea joc la rând când puștiul din ofensiva roș-albaștrilor e mult sub ceea ce arătase în finalul anului trecut și mai ales în startul lui 2021. Etapa trecută, la remiza cu Craiova, scor 0-0, a avut un index de 223, al treilea cel mai slab, după Istrate și Șut, în vreme ce la derby-ul cu CFR, chiar dacă a scos eliminarea lui Arlauskis, nivelul său a fost cel mai jos dintre fotbaliștii FCSB-ului, index de 259! Comparativ, în acea confruntare, Moruțan a avut 416, Olaru 380, Tănase 332! z

8 goluria produs Octavian Popescu în acest campionat: a marcat o dată, a oferit 4 assisturi și a scos 3 penalty-uri, toate transformate în gol de colegii săi

MeciulIndex InStatUnde s-a plasat în topul FCSB în acel meci
FCSB - Astra 3-0343al doilea cel mai bun, după Tănase
Viitorul - FCSB 2-2323cel mai bun
FCSB - Voluntari 2-1310al doilea cel mai bun, după Man
FCSB - Poli Iași 3-1416cel mai bun
Dinamo - FCSB 0-1326cel mai bun

Tavi Popescu în ultima lună

MeciulIndex InStatUnde s-a plasat în topul FCSB în acel meci
FCSB - Mediaș 1-0257locul 6
UTA - FCSB 0-1-n-a jucat
FCSB - CFR 3-0259cel mai slab
FCSB - Craiova 0-0223al 3-lea cel mai slab
Sepsi - FCSB 1-1218cel mai slab

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan după Sepsi - FCSB 1-1

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.