Cupa Romaniei

Fostul campion cu Dinamo se teme de semifinalele Cupei: „Mi-e jenă, mi-e frică! E posibil să luăm multe goluri”

Astra și Dinamo se vor înfrunta în semifinalele Cupei României

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 aprilie 2021

Liviu Ganea (33 de ani), campion cu Dinamo în 2007, se teme pentru alb-roșii înainte de semifinalele Cupei României, unde dinamoviștii o vor înfrunta pe Astra.

  • Astra – Dinamo, turul semifinalelor Cupei României, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport 1 și LookSport+

Dinamo merge la Giurgiu după o serie de 4 înfrângeri consecutive, în care a înscris doar două goluri. Astra, în schimb, nu a mai pierdut din februarie, iar forma celor două echipe reprezintă un motiv de îngrijorare pentru Liviu Ganea, fost jucător în „Ștefan cel Mare”.

Liviu Ganea: „Îmi e jenă, nu cumva să încaseze multe goluri Dinamo”

„Sper să fie un meci echilibrat, ca Dinamo să strângă rândurile și să trateze altfel aceste meciuri de Cupă. Asta a rămas, această semifinală cu Astra. Așa cum a arătat echipa în ultimele etape, sincer îmi e frică, îmi e jenă. Mi-e teamă să nu aibă Dinamo parte de un meci foarte slab și să încaseze multe goluri, nu sunt semne că Dinamo în momentul de față ar putea face un meci bun, că ar putea să câștige acest meci”, a spus Ganea la PRO X. 

Crescut de Academia lui Dinamo, Ganea a fost promovat la prima echipă în 2006 și a fost legitimat la clubul din Capitală până în 2012, când CFR Cluj l-a cumpărat. Fostul atacant a adunat 73 de meciuri la Dinamo, în care a înscris de 15 ori.

VIDEO. Giani Kiriță, momente șocante în vestiarul „câinilor”: „Am dat foc ziarului! Pe el l-am bătut!”

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.