Stranieri

Răsturnare de situație în cazul lui Mitriță! Ce au făcut șefii pentru a-l convinge să rămână la Al Ahli

+21 Foto
Alexandru Mitriță nu trece prin cea mai bună perioadă la Al Ahli

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 aprilie 2021

Alexandru Mitriță (26 de ani) nu traversează cea mai fericită perioadă a carierei. Plecat de la New York City FC și ieșit din vizorul naționalei, românul se confruntă cu probleme la Al Ahli, clubul unde e împrumutat de americani.

Recent, Mitriță a solicitat rezilierea contractului, nemulțumit că echipa preluată recent de Laurențiu Reghecampf nu l-a mai plătit de luni de zile. Doar că, potrivit site-ului , conducerea lui Al Ahli nu vrea sub nicio formă să se despartă de Mitriță, unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei

Conform sursei citate, Mitriță ar fi fost convocat la o discuție și ar fi fost convins să accepte să continue la Al Ahli. Aceștia i-au propus internaționalului român o reeșalonare a datoriilor, Mitriță primind deja unul dintre salariile restante.

În actualul sezon, Mitriță a înscris de cinci ori pentru Al Ahli, o echipă care se află într-o situație dificilă în clasament, unde se situează abia pe locul 7.

Al Ahli, noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf

  • De trei ori campioana Arabiei Saudite (1978, 1984 și 2016);
  • Lotul este cotat de Transfermarkt.com la 45,7 milioane de euro;
  • Cei mai valoroși fotbaliști din lot sunt atacantul M'Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro, Alexandru Mitriță (7 milioane), atacantul Omar Al-Somah (5,8 milioane) și fundașul stânga Lucas Lima (5 milioane);
  • Reghecampf îl va pregăti la Al Ahli și pe Ljubomir Fejsa, mijlocaș defensiv venit de la Benfica.

VIDEO Reghecampf a anunțat când revine în fotbalul românesc: „Eu o să mă întorc când o să fie momentul și când lumea o să fie pe aceeași direcție!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.