Liga 1

Mihai Teja, despre cum a învins Viitorul și strategia din play-out: „Va fi pe viață și pe moarte”

Mihai Teja

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 aprilie 2021

Mihai Teja (42 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat victoria reușită de echipa sa cu Viitorul, 2-0, vorbind și despre strategia din play-out.

„E un succes bine-venit. Se câștigă greu aici (n.r. - pe terenul Viitorului). Știam că vom avea un meci dificil pentru că știam filosofia Viitorului. Echipa mea a făcut un meci bun. Îi felicit pe jucători, care au avut ambiție, atitudine. Mă bucur pentru victorie, jucătorii muncesc bine la antrenament și mi-era ciudă că nu putem câștiga meciuri, deși evoluțiile erau bune

Ne pregătim de nouă meciuri infernale, va fi pe viață și pe moarte în play-out. Trebuie să pregătim foarte bine primul meci. Vrem să fim cât mai sus în play-out. Punctaj maxim, dacă se poate. Sunt nouă meciuri în care trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a scoate maximum”, a spus Mihai Teja, la microfonul Look+. 

„A fost o repetiţie pentru play-out, unde se va juca pe viaţă şi pe moarte, unde doar punctele vor conta. Am intrat foarte determinaţi în teren, am reuşit să înscriem, ceea ce a fost foarte important în economia meciului, pentru că ei au început să se grăbească, să intre în panică şi să se certe”
Ronaldo Deaconu, mijlocaş Gaz Metan

„Ne propunem evitarea retrogradării, din moment ce eşti în play-out, alt obiectiv nu poţi să ai”
Răzvan Pleşca, portar Gaz Metan

Clasamentul la startul play-out-ului

EchipăPuncte
7. FC Argeș20
8. Chindia Târgoviște20*
9. Astra19
10. UTA19*
11. Gaz Metan17*
12. Voluntari 16
13. Viitorul16*
14. Dinamo 14*
15. Hermannstadt13
16. Poli Iași13

*Au beneficiat de rotunjire

Viitorul - Gaz Metan 0-2

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.