Liga 1

Cum s-ar putea transforma FCSB într-o fortăreață: „Dacă fac asta, pot ajunge puternici și în cupele europene!”

+50 Foto
FCSB a terminat sezonul regulat pe primul loc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 April 2021

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenor în prezent liber de contract, crede că FCSB ar putea reuși performanțe remarcabile dacă antrenorul n-ar mai asculta deloc de finanțatorul Gigi Becali. 

Invitat în această dimineață la GSP Live, Ionuț Chirilă a primit o întrebare dificilă din partea moderatorului Costin Ștucan: „Dacă pe banca FCSB-ului ar sta un antrenor cu mare personalitate, care știe lucrurile de la A la Z, căruia i s-ar da mână liberă, care crezi ar fi potențialul acestei echipe?”. Chirilă a răspuns fără să clipească. 

Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

„Câștigă titlul fără probleme! În primul an, ar fi greu și în cupele europene, nu mai suntem obișnuiți cu nivelul de adversitate de acolo. Dar dacă ei țin ștacheta sus și în fiecare an se duc cel puțin în grupele Europa League, atunci pot deveni în câțiva ani puternici și la nivel de grupele cupelor europene, unde să facă puncte, să câștige meciuri. 

Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”, a spus Ionuț Chirilă, în direct la GSP Live.

+50 Foto
FOTO: Raed Krishan

VIDEO Victor Becali despre forma slabă a lui Octavian Popescu: „Nu este o tragedie! Trebuie să vedem calitățile lui!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.