Liga 1

Gigi Becali știe unde s-a „defectat” FCSB și trage un semnal de alarmă: „Vă dați seama ce probleme o să avem?”

Gigi Becali a vorbit deschis despre problemele FCSB-ului // foto: Facebook @ FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 aprilie 2021

Gigi Becali (62 de ani), patronul lui FCSB, a încercat să găsească explicații pentru prestațiile modeste ale roș-albaștrilor din ultimele două etape. Liderul Ligii 1 a dezamăgit cu CS U Craiova (0-0) și Sepsi (1-1), iar Becali a indentificat cauza. 

Jocul încântător al FCSB-ului din urmă cu câteva săptămâni e doar o amintire îndepărtată pentru fanii favoritei la titlu din Liga 1. Rămasă fără Dennis Man, vândut la Parma, și Florinel Coman, accidentat până la finalul sezonului, FCSB a părut o echipă fără identitate în ultimele două etape. Mai mult, Toni Petrea l-a pierdut și pe Darius Olaru, accidentat la umăr în remiza de la Sfântu Gheorghe.

Becali: „Vă dați seama ce probleme o să avem?”

„Când ajungi să joci tiki-taka, e de ajuns să se strice o rotiță ca să se strice mașinăria. Să știți că Florinel Coman are un mare rol în jocul nostru. Am pierdut două piese principale dintr-o mașinărie, Man și Coman, jucători de 25-30 de milioane de euro. Acum e și Olaru accidentat. Vă dați seama ce probleme o să avem”, a spus Becali în această dimineață, la Pro X. 

Fioroasa FCSB a rămas fără colți chiar înainte de play-off

Dintr-o echipă spectaculoasă creditată ca favorită la câștigarea campionatului, FSCB a ajuns să nu mai bată pe nimeni. Jucătorii și conducătorii incriminează arbitrajul, dar prestația roș-albaștrilor e cu mult mai slabă decât era în prima parte a stagiunii.

FCSB nu mai domină și nu mai bate pe nimeni! Victoria cu CFR, 3-0, arată acum ca un accident pe care l-au suferit clujenii, după ce pe roș-albaștri i-au mai testat Craiova și Sepsi. Becali și oamenii lui s-au legat de hotărâri ale arbitrilor ca să explice egalurile cu CS Universitatea Craiova și cu Sepsi, numai că echipa lor a scăpat nebătută în fiecare dintre aceste două întâlniri, niciodată nu a condus jocul, nu a fost superioară.

Datele care traduc în InStat prestația FCSB-ului arată că formația pe care o antrenează Petrea și Neubert s-a prăbușit la toate capitolele. Toți indicatorii au coborât sub media din acest sezon: posesia, numărul șuturior, numărul ocaziilor. La Sfântu Gheorghe, trupa lui Becali a trimis mingea pe poartă o singură dată! Gazdele au dat patru șuturi pe poartă. Analiza completă a Gazetei Sporturilor e AICI!

VIDEO Victor Becali despre forma slabă a lui Octavian Popescu: „Nu este o tragedie! Trebuie să vedem calitățile lui!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.