Liga 1

Florin Tănase, exasperat de Liga 1: „A zis să plece odată, vrea să scape de România”

Florin Tănase, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 aprilie 2021

Florin Tănase (26 de ani), căpitanul celor de la FCSB, este exasperat de arbitrajele din Liga 1, conform declarațiilor făcute de patronul echipei, Gigi Becali.

Tănase, golgheterul Ligii 1 în acest sezon, cu 19 reușite, a avut o ieșire fără precedent la adresa arbitrilor din România imediat după meciul dintre Sepsi și FCSB, scor 1-1, din ultima etapă a sezonului regulat. Tănase a reclamat o decizie greșită a „centralului” Iulian Călin, de a dicta fault în atac la o fază la care s-ar fi impus de fapt penalty pentru FCSB.

Nemulțumirea lui Tănase este atât de mare încât fotbalistul de la FCSB ar fi declarat că abia așteaptă să scape de fotbalul românesc.

Gigi Becali: „Tănase a zis să plece odată”

„Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli. Ce a făcut Călin, acum, cu Tănase, nu a existat de când e lumea”, a declarat latifundiarul pentru AS.ro

Florin Tănase a cerut penalty în Sepsi - FCSB

În minutul 65, Florin Tănase a fost lovit în careu, cu piciorul în gamba stângă. Căpitanul celor de la FCSB a continuat însă faza, nu a căzut, iar „centralul” Iulian Călin a dictat fault în atac. Contactul s-a produs pe linia careului de 16 metri. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a opinat că jucătorul lui Sepsi a fost cel care a comis infracțiunea.

DEZBATEREA ZILEI » Cine este favorită la câștigarea campionatului: FCSB sau CFR Cluj?

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.