Campionate

Gazzetta dello Sport dezvăluie strategia lui Inter pentru Olimpiu Moruțan: „L-au blocat!”

Olimpiu Moruțan

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 13 aprilie 2021

Așteptând ca președintele clubului să confirme mutarea, oficialii lui Inter au făcut totul pentru a-i deruta pe nemții de la Leverkusen și Hoffenheim, și ei pe urmele lui Olimpiu Moruțan (21 de ani), fotbalistul de la FCSB.

După transferurile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, ambii la Parma, Olimpiu Moruțan rămâne cel mai curtat jucător din Liga 1 în străinătate. Unul dintre tinerii de perspectivă ochiți de cluburile din Serie A. Mai ales de Inter Milano, aproape sigur viitoarea campioană a Italiei.

Marotta și Ausilio l-au remarcat pe Moruțan

Într-un articol despre noul val care bate la poarta elitei peninsulare, Gazzetta dello Sport scrie azi cel mai mult de Olimpiu Moruțan la Inter. Îl dă pe el exemplu pentru strategia oficialilor nerazzurri. Giuseppe Marotta, administratorul delegat, și directorul sportiv Piero Ausilio, l-au remarcat pe mijlocașul lui FCSB. Dar, așteptând ca președintele clubului, Steven Zhang, să confirme această mutare, au reușit să-i deruteze pe rivalii din cursa pentru Moruțan.

„Becali cere 20 de milioane. Momentan, e prea mult”

„Interesant este că românul a ieșit la lumină cu naționala U21 a lui Adrian Mutu, însă e adevărat că Bayer Leverkusen și Hoffenheim au încercat să-l blocheze. Au descoperit că interiștii o făcuseră deja înaintea lor”, a scris cotidianul roz.

Suma pretinsă de FCSB întârzie afacerea. „Becali cere 20 de milioane de euro. Momentan, e prea mult”. Nu înseamnă că Moruțan dispare din atenția lui Inter. Din contră. „Varianta rămâne deschisă”, conchide Gazzetta.

2 milioane de euroeste cota lui Olimpiu Moruțan pe site-ul transfermarkt.de

6 goluri și 12 assisturiare mijlocașul în acest sezon la FCSB în Liga 1 (25 de meciuri)

VIDEO Vivi Răchită, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „Nu o să fie niciodată un lider!”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.