Liga 1

A dat-o Hagi în bară? Ultima decizie încinge atmosfera la Viitorul

Gheorghe Hagi este total nemulțumit de cum a arătat Viitorul în actuala stagiune

Articol de Alexandru Barbu  —  marţi, 13 aprilie 2021

Cătălin Anghel, noul antrenor al Viitorului, nu este pe placul jucătorilor, iar problemele constănțenilor ar putea continua.

După demiterea lui Mircea Rednic, Hagi a decis ca Anghel să preia frâiele echipei care a ratat pentru al doilea an la rând play-off-ul. Asta și pentru ca patronul Viitorului să aibă un control mai mare asupra pregătirii tehnico-tactice.

„Vrem să revenim la conceptul nostru. Va fi un efort comun, împreună cu staff-ul și cu Gică, cu care vorbesc foarte mult”, declara noul „principal” al dobrogenilor înaintea meciului cu Gaz Metan, pierdut în cele din urmă cu 0-2.

Cătălin Anghel nu e simpatizat la Viitorul

O parte dintre jucători, în special cei cu ștate vechi la malul mării, nu au fost încântați de promovarea lui Cătălin Anghel. În perioada în care acesta era „secundul” lui Hagi, imaginea lui era mai degrabă negativă în rândul fotbaliștilor.

Surse autorizate ale Gazetei susțin că Anghel era privit drept un „spion” în vestiar, informându-l pe Hagi de fiecare dată când observa vreo abatere. Astfel, elevii „Regelui” se fereau de Cătălin Anghel. Paradoxal, căci la majoritatea echipelor antrenorii secunzi sunt mai apropiați de jucători în comparație cu „principalul”.

Mircea Rednic l-a atacat

La începutul lunii martie, „Puriul”, pe-atunci A1 la Viitorul, afirma după o remiză cu Academica Clinceni, 1-1, că echipa sa nu pierduse până la vremea respectivă decât în perioada în care el, infectat cu COVID-19, fusese izolat. Trimitere clară la Anghel, cel desemnat să pregătească gruparea în negru-albastru în lipsa lui Rednic.

„Să nu uităm că Viitorul nu a pierdut cu Mircea Rednic pe bancă! Au pregătit alții echipa și au pierdut”, spunea fostul antrenor al campioanei din 2017, referindu-se la eșecurile în linie cu CFR, Voluntari și Argeș.

Hagi a stat departe în mandatele lui Ruben de la Barrera și Rednic, dar acum a spus că vrea să fie alături de Cătălin la anumite antrenamente, să încerce să organizeze lucrurile împreună. Deci va fi mult mai aproape de echipă
Gică Popescu, președinte Viitorul, în emisiunea „Liga Digi Sport”

Cătălin Anghel are misiunea de o îndepărta pe Viitorul de zona periculoasă a clasamentului

Cătălin Anghel, fost mijlocaș la Farul, a antrenat-o pe Viitorul între 2009 și 2013, reușind să îi aducă pe constănțeni în Liga 1. Le-a mai pregătit pe CSO Ovidiu și Săgeata Năvodari. Din 2015 a devenit „secundul” lui Hagi la Viitorul, poziție pe care a ocupat-o și după pasul în spate făcut de „Rege” vara trecută.

26 februarie 2021esta data singurului succes bifat de constănţeni în precedentele 15 runde, 5-0 cu Dinamo, interval în care Viitorul a mai înregistrat 8 remize şi 6 înfrângeri

Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă

>

Citește mai multe articole despre Viitorul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.