Liga 1

Ofertă uriașă primită de FCSB pentru Moruțan! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

+50 Foto
Moruțan e cel mai curtat jucător de la FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 13 aprilie 2021

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) atrage tot mai mult interes după sezonul foarte bun pe care-l are la FCSB, dar Gigi Becali nu se gândește să renunțe la el.

După ce Gazetta dello Sport a scris că Inter e pe urmele internaționalului de tineret, la fel ca Bayer Leverkusen și Hoffenheim, Gigi Becali a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că a primit recent o ofertă pentru Moruțan, de 10 milioane de euro, pe care a refuzat-o însă.

Pe Moruțan am avut o ofertă de 10 milioane de euro! Primeam toți banii o data. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15 milioane, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut ofertă. «Vrei 10 milioane banii jos?». Am zis «Nu vreau nici 15!». Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuții.

Moruțan poate va costa 5 sau 3 milioane. Dar poate face și 30. Eu așa vreau. Poate sunt nebun. Alții știu mai bine, iar eu exagerez. Dacă demonstrez de o mie de ori, lumea tot nu crede.

Oferta am primit-o acum 5 zile, nu e cea din iarnă. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipa, nu e frumos. Oamenii au zis ca poate vor reveni și m-au rugat să fie secret. Am zis că nu e nicio problemă.”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.