Cupa Romaniei

Gigi Mulțescu și-a anunțat demisia! Pleacă de la Dinamo după meciul cu Astra: „Nu mai există nicio șansă!”

+15 Foto
Gigi Mulțescu pleacă de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 April 2021

Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo! Tehnicianul de 69 de ani a renunțat la post după înfrângerea cu Astra, scor 0-1, în turul semifinalelor Cupei Românei.

La fel ca după 1-3 cu Academica Clinceni, Mulțescu și-a anunțat din nou plecarea de la Dinamo. Antrenorul care a stat patru meciuri la Dinamo spune că acum nu va mai accepta să continue. Acesta a spus că a revenit asupra primei decizii pentru a-i ajuta pe „câini” în acest meci.

VIDEO Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo

>

„Nu mă întrebați de jocul de vineri pentru că nu voi mai fi aici! O să îmi depun demisia pe cale amiabilă! Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc. E un cumul de factori. Mă opresc aici!

Nu i-am anunțat pe jucători încă. Vă anunț acum pe dumneavoastră! De mâine nu voi mai fi antrenorul lui Dinamo. Voiam să îmi dau demisia de la meciul trecut, dar nu voiam să fac valuri pentru acest meci. Jucătorii aveau nevoie de liniște.

Cred că mai sunt șanse de salvarea și cred că mai sunt antrenori care ar vrea să preia echipa”, a spus Gigi Mulțescu după meci.

4 înfrângeriare Gigi Mulțescu la Dinamo, în 4 meciuri: 0-1 cu Poli Iași, 0-1 cu CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni, 0-1 cu Astra

Citește mai multe știri despre Astra - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.