Liga 1

Cornel Dinu, prima reacție după demisia lui Mulțescu de la Dinamo: „Mă înfioară când văd asta” » Ce problemă crede că va avea Uhrin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 aprilie 2021

Gigi Mulțescu (69 de ani) și-a anunțat demisia de la Dinamo după 0-1 cu Astra, în turul semifinalelor Cupei României. Acesta va fi înlocuit de cehul Dusan Uhrin (53 de ani). 

Cornel Dinu, fost campion cu Dinamo ca jucător și antrenor, a analizat situația din cadrul clubului și a vorbit despre decizia lui Gigi Mulțescu de a pleca după patru înfrângeri în patru meciuri pe banca roș-albilor.

„Pe mine mă înfioară când văd cum arată Gigi. Câtă suferință...Rar am văzut o față de om așa de chinuită. Mai bine că a renunțat pentru că situația este extrem de grea, de complicată și putea să-i provoace un rău iremediabil. Îmi pare rău de suferința vizibilă a lui Gigi Mulțescu”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu: „Nu știu câtă autoritate poate impune Uhrin la Dinamo”

„Procurorul” a comentat și numirea lui Dusan Uhrin, fiind de părere că cehul poate avea probleme în a conduce vestiarul „câinilor”. 

„Eu am niște rezerve relativ la Uhrin. Este un tip serios, cu multă cultură fotbalistică și experiență, dar nu știu câtă carismă are, câtă autoritate poate impune. Degeaba pui un profesionist indubitabil ca Uhrin dacă nu are și exercițiul biciului.

Uhrin nu poate să facă vreo minune de unul singur. Ca să aibă vreo șansă, lui Uhrin îi trebuie alături oameni puternici, cu autoritate și competență, care știu ce înseamnă istoria lui Dinamo, care au făcut istorie la Dinamo și care pot să impună în vestiar o anumită atitudine. Așa este la toate echipele mari”, a adăugat Dinu.

VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.