Liga 1

Gigi Mulțescu, noi explicații după demisie: „Am fost prea credul” » Ce le reproșează jucătorilor lui Dinamo

+15 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 aprilie 2021

După Astra – Dinamo 1-0, în turul semifinalelor Cupei României, antrenorul Gigi Mulțescu și-a anunțat demisia. În locul său, Dinamo îl aduce pe Dusan Uhrin (53 de ani).

Tehnicianul de 69 de ani, care a pierdut toate cele patru meciuri din acest mandat, a explicat decizia sa și a dezvăluit care au fost problemele pe care le-a avut la Dinamo și care l-au determinat să plece.

Gigi Mulțescu: „Așteptam mai mult de la unii jucători de la Dinamo”

„Pe antrenori îi țin rezultatele. Pe mine nu m-au ținut de data asta, rezultatele au fost slabe. Lipsa rezultatelor înseamnă că trebuia să plec. Nu aveam timp să construiesc mai mult, trebuia să improvizez din ce este acum în lot. N-am avut timp, n-am avut noroc, n-am avut din ce să aleg sau n-am avut eu inspirație.

Îmi reproșez că am fost prea credul. Am crezut că pot să fac mai mult decât s-a dovedit că am făcut. Am făcut tot ce am știut.

Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii! Au vrut, dar n-au putut. Recunosc că am avut așteptări mai mari de la anumiți jucători. Sunt și ei într-un stres cumplit, sub o presiune imensă. Am clacat împreună. Eu plec, ei rămân să salveze ce mai este de salvat”, a spus Gigi Mulțescu pentru Fanatik.

 VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la Dinamo:

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.