Stiri extrasport

Cum se ascundea Marica » Ilinca Vandici, dezvăluiri incredibile despre amantele fostului fotbalist: „M-am ferit să par o nebună"

+34 Foto
Ilinca Vandici și Ciprian Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 aprilie 2021

Ilinca Vandici a dezvăluit în podcastul lui Radu Țibulcă faptul că a fost înșelată în mod repetat de fostul fotbalist Ciprian Marica. 

  • Întrebată cum reușea să afle că a fost înșelată, Vandici spunea că totul se întâmpla, de obicei, dintr-o greșeală. 

„Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa. Certurile apăreau dintr-un singur motiv: infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a dezvăluit aceasta.

+34 Foto
Ilinca Vandici

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?». M-am ferit să par o nebună, cum au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată", a mai spus Ilinca Vandici, conform as.ro

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.