Liga Campionilor

Neymar, ce sfidare la adresa lui Bayern: „E ca și cum ai cânta unei femei toată noaptea, dar apare unul și ți-o ia în 5 minute"

Neymar contra lui Bayern, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 14 aprilie 2021

Neymar a sărbătorit calificarea contra lui Bayern urlând și lovindu-se piept în piept cu Paredes chiar în fața lui Kimmich, care spusese că „noi suntem mai buni, sunt sigur de calificare”. 

Imediat cum italianul Orsato a fluierat sfârșitul meciului PSG-Bayern, 0-1, Neymar a urlat de bucurie, piept în piept cu Leandro Paredes.

O eliberare chiar în fața lui Joshua Kimmich, nevoit să-i ocolească pe cei doi parizieni fericiți. A fost reacția brazilianului pentru cuvintele lui Kimmich, chiar înaintea returului: „Sunt sigur de calificare. Noi suntem echipa mai bună”.

VIDEO Neymar, săgeți la adresa lui Bayern: „Apare unul și ți-o ia în cinci minute"

Neymar l-a ironizat la microfonul TNT Sports Brasil. Și pe Kimmich, și pe Bayern: „Poți să ai posesia un meci întreg... E ca și acum ai cânta unei femei toată noaptea, dar apare unul și ți-o ia în cinci minute”.

Nu a vrut totuși să spună că a sărbătorit calificarea intenționat acolo, pentru a se răzbuna pe Kimmich: „Pur și simplu, voiam să celebrez cu Leo Paredes și s-a întâmplat chiar în fața lui. Destinul m-a adus în acel loc".

Citește și alte articole despre PSG - Bayern: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.