Tenis

Simona Halep, prima reacție după decizia privind Roland Garros: „Mie îmi place!”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 April 2021

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a comentat în premieră decizia Federației de Tenis din Franța, care a amânat cu o săptămână turneul de la Roland Garros.

Turneul de la Paris, câștigat de Halep în 2018, se va juca acum între 20 mai și 13 iunie, iar Halep spune că această decizie este în avantajul ei.

Simona Halep, după amânarea Roland Garros: „Mie îmi place”

„Nu vreau să fiu subiectivă, să privesc doar din punctul meu de vedere, dar mie îmi place.  Am o săptămâna în plus pe zgură. Din punctul meu de vedere, aș putea să progresez mai mult.

Am citit și ce au spus alți sportivi și, da, o săptămână în plus deranjează puțin calendarul competițional, mai ales că după aceea urmează turneele pe iarbă”, a spus Simona Halep la TV Telekom Sport.

Program dat peste cap!

A doua săptămână de la Roland Garros se va desfășura în același timp cu turneele de iarbă de la Stuttgart (ATP), Nottingham (WTA) și ‘s-Hertogenbosch (ATP/WTA). Nu e clar dacă acestea vor fi și ele decalate sau se vor desfășura după programul normal. 

VIDEO CTP, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

>

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.