Liga 1

Iordănescu amenință după ultimele atacuri ale lui Becali: „Clubul o să facă asta, iar anumite personaje o să tacă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 aprilie 2021

Edward Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu FCSB, din Supercupa României.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă joi, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

La conferința de presă, tehnicianul campioanei a vorbit despre disputa pe care o are de la distanță cu Gigi Becali, patronul FCSB, care a acuzat faptul că CFR Cluj are are parte de arbitraje favorabile în Liga 1.

Edward Iordănescu: „Nu mă interesează ce face Becali”

„Nu a existat conferință în care să nu fiu întrebat de domnul Becali. Sincer, nu mă interesează ce spune și ce face. Nu vreau să mai comentez. Îl respect și nu vreau să mai comentez. Îmi doresc ca la această finală să fie un arbitraj extrem de corect și echidistant. Nu-mi doresc greșeli de arbitraj în favoarea noastră, chiar dacă acest lucru ar mai echilibra puțin balanța.

O să vedeți, în perioada următoare, clubul o să iasă cu o analiză clară a tot ce au însemnat greșelile pro și contra și atunci probabil că anumite personaje o să tacă și o să comenteze mai puțin de CFR”, a declarat Iordănescu la conferința de presă.

 Burca este transfigurat. Sper să îl reușim să-l recuperăm. Nu e într-o situație bună. Explicațiile puerile pe care le-am mai auzit pe la televizor, de la diverse persoane, probabil țin la persoanele care au făcut liceul la seral, nu la mine.
- Edward Iordănescu

VIDEO Cine este favorită la câștigarea campionatului: FCSB sau CFR Cluj?

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.