Liga 2

Pustai, despre cauzele eșecului rușinos din play-off: „E greu de gestionat situația noastră”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 aprilie 2021

Mioveni a surclasat-o azi în deplasare pe Dunărea, scor 5-1, în runda cu numărul 3 a play-off-ului din Liga 2. Cristi Pustai (53 de ani), antrenorul călărășenilor, susține că problemele financiare ale clubului se simt în rândul jucătorilor.

  • Primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1

Cristi Pustai, după Dunărea Călărași - CS Mioveni 1-5: „Nu vom ceda”

„Am luat foarte ușor golurile 3 și 4. E o problemă. Astăzi am pierdut indiscutabil. Conta acest meci, pentru că eram la jumătatea turului. Dar mai sunt jocuri. Ne interesează punctele, golaverajul nostru e deja stricat. Trebuie să corectăm anumite erori.

Am încercat tot felul de variante de fundași centrali, însă nu au funcționat. E o bucurie că am ajuns în play-off, e meritul jucătorilor. Le-am spus în vestiar însă că trebuie să avem bucuria de a juca în continuare. 

E greu de gestionat și această situație financiară a noastră, se simte puțin, însă vom lupta până la capăt, Dunărea nu a cedat. Ne vom lupta pentru obiectivul de promovare până la capăt”, a declarat Pustai la Telekom Sport.

CS Mioveni se află pe locul 3 după partida câștigată pe stadionul „Ion Comșa”, iar Dunărea Călărași ocupă cealaltă poziție care asigură calificarea la baraj. În etapa următoare, CS Mioveni va primi vizita lui ASU Poli Timișoara, iar Dunărea Călărași se va deplasa la Miercurea Ciuc, pentru duelul cu Csikszereda.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.