Liga 1

Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

Mihai Bendeac a povestit o întâmplare cu Victor Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 aprilie 2021

Mihai Bendeac, actorul care l-a parodiat pe Victor Pițurcă în cadrul show-urilor de la Antena 1, a povestit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” cum a fost când s-a întâlnit cu antrenorul într-un magazin de pe Calea Victoriei.

  • Emisiunea integrală cu Mihai Bendeac ca invitat poate fi urmărită AICI sau pe youtube-ul GSP;
  • În vârstă de 38 de ani, Bendeac a avut o serie de emisiuni de comedie la diferite televiziuni în care a impersonat nume mari din sportul românesc, de la Mircea Lucescu la Victor Pițurcă;

- Te-ai întâlnit și cu Victor Pițurcă.
- Am avut o întâlnire într-un magazin. Eu cred că s-a făcut că nu mă cunoaște. Era într-un magazin de cravate, de lux, de pe Calea Victoriei. Am vrut să mă duc să-l salut pe om, să văd cum reacționează.

>

Bendeac către Pițurcă: „Bună ziua, sper că nu v-ați supărat”

- Și?
- Am intrat și m-am dus direct la dânsul. „Bună ziua, sper că nu v-ați supărat?!". „Pentru ce?". „Pentru faptul că vă imit". „Cum mă imiți?". Am început că pe mine mă cheamă, așa și cutare... S-a făcut că nu mă cunoaște, că n-a auzit niciodată de mine. M-am simțit penibil, a fost oribil și-am ieșit de acolo. Nu cred nici până în ziua de astăzi că nu văzuse nicio parodie.

- Cu Leonard Doroftei? Ai filmat și cu el.
- A fost o filmare destul de complicată. El fiind și foarte stresat că era actor și filmarea dura foarte mult, de pe la 7-8 seara, ca să-și facă un pic de curaj și să-i dea încredere, a început să mai bea câte un pic de whisky. Spre final, era anesteziat și de oboseală, dar și din alte lucruri. Îl puneam la cadru și îl luam câte 2-3 secunde. Până la urmă a ieșit.

- Dar a fost totul OK.
- A fost extrem de drăguț și nicio secundă nu s-a supărat pentru cât de mult l-am chinuit, pentru că l-am chinuit foarte tare.

CITEȘTE ȘI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.