Cupa Romaniei

Ironii către CFR Cluj și Iordănescu înainte de duelul cu FCSB: „Să-i ceară consultații lui Kovacs!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 aprilie 2021

.Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, s-a implicat în disputa verbală dintre echipa roș-albastră și CFR Cluj.

Înainte de startul play-off-ului și a meciului din Supercupă, Gigi Becali, patronul FCSB, și Edward Iordănescu, antrenorul clujenilor, au avut un schimb de replici pe seama arbitrajelor din Liga 1.

Duckadam: „Niciodată nu am zis așa ceva de un patron”

Acum, fostul mare portar a intervenit și el în dialogul celor doi și a avut un mesaj ferm pentru tehnicianul de la CFR Cluj.

„Și eu mă mai contram când eram președinte de imagine la FCSB cu Șumudică sau cu nu știu ce conducător. Dar niciodată n-am zis ceva de vreun patron. Mi s-a părut că e mult deasupra mea.

Și de mine a zis patronul de la Botoșani că nu mă pricep la fotbal, dar nu i-am răspuns. Pentru că am zis că nu e de nivelul meu. Nu l-aș vedea pe Petrea comentând ce zice domnul Rotaru sau alt patron. Și nici alți antrenori n-am văzut. Nu văd de ce Edi ar trebui să aibă un dialog cu Gigi Becali”, a spus Duckadam potrivit digisport.ro.

Duckadam: „CFR ar putea să-l ia consilier pe Kovacs, de ce nu?”

Fostul oficial de la FCSB a ironizat și declarația lui Iordănescu, care a spus că CFR va prezenta o analiză a arbitrajelor pentru a demonstra că a fost dezavantajată.

„Eu n-am înțeles, analiza e pe ultimul sezon sau pe ultimele sezoane? De ce nu fac analiza pe ultimele trei campionate? Poate să ceară consultații, că mai sunt arbitrii care stau în Cluj. Ar putea să-l ia consilier pe Kovacs, de ce nu? Dacă tot stă acolo”, a adăugat Duckadam.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

>

Citește mai multe știri despre disputa dintre Becali și Iordănescu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.