Stiri extrasport

Ilie Dumitrescu, primele declarații după ce fiul său a fost acuzat de trafic de cocaină: „A făcut o prostioară”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 aprilie 2021

Ilie Dumitrescu a vorbit despre copiii săi, în special despre Sică, cel acuzat la finalul lunii februarie de trafic de cocaină.

Sică (28 de ani) a fost acuzat procurorii DIICOT că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centru Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu. Acum, fostul internațional a vorbit despre fiul său, spunând că este alături de el în aceste momente.

Ilie Dumitrescu, după ce fiul său a fost acuzat că vinde cocaină: „A făcut o prostioară”

„În Toto am investit cel mai mult. Avea șofer, a fost la «kindergarten», după la Britsh School. Mayra este și ea foarte bine, iar Dan este la casa lui, are un copil.

Sică a făcut o prostioară acum. Sperăm să depășească momentul asta. Nu, nu l-am certat! E un moment de cumpănă în viața lui și atât. Sunt alături de el. ”, a spus Ilie Dumitrescu pentru ProTV.

Dar, apropo de fericire, sunt puțini oameni în lume care să spună că sunt 100% fericiți. Sunt momente în care te bucuri de o companie plăcută, de un vin bun. Dar să ajungi să fii fericit e o chestie mai complexă
- Ilie Dumitrescu

Sică nu e primul copil care îi face probleme lui Ilie Dumitrescu. În septembrie 2020, Toto Dumitrescu, 22 de ani, a fost prins conducând sub influența drogurilor.

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.