Pariuri sportive

CFR Cluj - FCSB: Duelul de titlu se mută în Supercupa României! Două PONTURI pentru un meci foarte echilibrat la Ploiești

Articol de Alberto Boțoghină  —  joi, 15 aprilie 2021

CFR Cluj - FCSB se joacă azi, de la 19:00, în Supercupa României, trofeu care, în mod normal, ar fi trebuit să dea startul unui nou sezon fotbalistic pe plan intern. Numai că Supercupa de acum se joacă fix înainte de startul playoff-ului, iar atât CFR cât și FCSB par să fie mai concentrate pe lupta din campionat.

FCSB are mai multe absențe importante, iar casele de pariuri au înclinat balanța favoritei spre CFR Cluj, asta chiar dacă și clujenii au o listă lungă de indisponibili. Campioana en-titre primește o cotă de 2,30 pentru victorie, în timp ce FCSB este cotată cu 3,10 pentru a se impune în 90 de minute. Un rezultat de egalitate, care ar duce meciul direct la loviturile de departajare, primește cota de 3,5.

Pentru CFR Cluj e prima șansă de revanșă, după ce FCSB a învins-o fără drept de apel în ultima întâlnire directă. S-a terminat 3-0 pentru băieții lui Toni Petrea, la capătul unui meci în care roș-albaștrii și-au surclasat rivalii la toate capitolele. Acum, echipa pregătită de Edi Iordănescu poate demonstra că totul a fost doar un accident pe Arena Națională.

4 victoriiîn ultimele cinci confruntări directe are CFR Cluj în fața celor de la FCSB

Probleme mari de lot în ambele tabere

Supercupa de la Ploiești nu va beneficia de cele mai bune garnituri nici la CFR Cluj și nici la FCSB. Ambii antrenori se confruntă cu probleme serioase de efectiv, iar jocul ar putea avea de suferit. FCSB nu se poate baza pe Miron, Olaru, Florinel Coman și Filip, toți accidentați, în timp ce de la CFR Cluj vor lipsi Bordeianu, Itu, Perreira (toți în carantină), Omrani, Cestor, Vinicius (toți accidentați).

CE PUTEM PARIA LA CFR CLUJ - FCSB:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,60 la Betano
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,67 la Superbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.