Liga 1

Schimbări în conducerea de la Poli Iași » Doi membri AGA excluși, Consiliul Director are un nou vicepreședinte!

Horia Sabo, în centru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 April 2021

Membrii Adunării Generale a Acționarilor de la Poli Iași au stabilit în ședința de astăzi ca Horia și Laurențiu Sabo să fie revocați din calitatea de membri în AGA, în timp ce Ion Apostol a fost numit vicepreședinte al Consiliului Director.

Situația la nivelul conducerii lui Poli Iași este departe de a se lămuri. Horia Sabo, fostul manager al moldovenilor, fusese confirmat de instanță ca membru în Adunarea Generală a Acționarilor clubului, dar a fost exclus în Adunarea Generală de astăzi. Aceeași soartă a avut-o și tatăl acestuia, Laurențiu Sabo, care a ocupat în trecut funcția de director economic la Poli.

Horia Sabo oricum lua în calcul să renunțe la calitatea sa de membru în AGA, după cum a declarat în urmă cu o lună: „Acum, când Politehnica a fost dusă pe fundul prăpastiei de marii specialiști care m-au lucrat și m-au alungat din club, iau în calcul să renunț la calitatea de membru în AGA Politehnicii. Îmi pare rău de echipă, se putea construi ceva frumos acolo”.

Doi excluși, unul nou la Poli Iași

În Adunarea Generală de astăzi s-a punctat și la capitolul sosiri, Asociația având un nou membru, după cum se arată pe site-ul Politehnicii. O a treia modificare importantă este reprezentată de numirea unui nou vicepreședinte. Din informațiile GSP.ro, este vorba despre ieșeanul Ion Apostol.

VIDEO. Schimb de replici dur între Adrian Ambrosie și Ciprian Paraschiv, în direct la GSP Live

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.