Cupa Romaniei

Fază controversată în Supercupă: CFR a cerut penalty, Radu Petrescu a dat „galben” pentru simulare » Iordănescu și Petrea s-au luat la ceartă!

+42 Foto
Duelul dintre Ovidiu Popescu și Debeljuh // foto: captură Digisport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 aprilie 2021

În minutul 30 al Supercupei României 2020, dintre CFR Cluj și FCSB, campioana României a cerut penalty după ce Gabriel Debeljuh a fost doborât în careul advers.

Gabriel Debeljuh i-a „furat” mingea lui Ovidiu Popescu, care avusese un control deficitar al balonului în propriu careu, și se îndrepta spre poarta lui Andrei Vlad, moment în care a fost doborât de fundașul dreapta al celor de la FCSB. Ardelenii au cerut penalty, dar Radu Petrescu a considerat că atacantul croat a simulat și i-a acordat acestuia cartonașul galben!

Reluările TV au relevat că între cei doi fotbaliști a existat un contact, Popescu lovindu-și adversarul cu umărul.

VIDEO. Adrian Porumboiu: „Sub nici o formă nu a fost vorba de simulare”

>

Radu Petrescu a procedat corect acordându-i cartonaș galben pentru simulare, deoarece Debeljuh a fost cel care a căutat și a provocat contactul cu Ovidiu Popescu.
- Ovidiu Ioanițoaia, director GSP

Contre Petrea - Iordănescu

Nemulțumit de decizia arbitrului, Edi Iordănescu a început să protesteze, ceea ce a dus la o ceartă cu omologul său de pe banca lui FCSB, Toni Petrea. Antrenorul „roș-albaștrilor” îi cerea lui Iordănescu să nu se mai plângă cu privire la arbitraj, lucru care l-a iritat pe tehnicianul campioanei.

Pentru a-i calma pe cei doi antrenori, Radu Petrescu le-a arătat amândurora cartonașul galben.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.