Europa League

Pierre-Emerick Aubameyang, starul lui Arsenal, e bolnav de malarie » Cum se simte gabonezul

Pierre-Emerick Aubameyang (31 de ani), starul lui Arsenal Londra, a dezvăluit că este bolnav de malarie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 aprilie 2021

Pierre-Emerick Aubameyang (31 de ani), starul lui Arsenal Londra, a dezvăluit că este bolnav de malarie. 

Aubameyang a lipsit surprinzător din lotul lui Arsenal la ultimele două partide. Atacantul a dezvăluit motivul abia astăzi, în timpul meciului pe care „tunarii” îl disputau la Praga, în „sferturile” Europa League. 

Aubameyang e bolnav de malarie

„Salutări. Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis. Din păcate am contractat malaria în timpul prezenței la echipa națională a Gabonului, în urmă cu câteva săptămâni. Am petrecut câteva zile în spital, iar acum mă simt din ce în ce mai bine, datorită doctorilor minunați care au descoperit virusul și l-au tratat atât de rapid. Nu m-am simțit în largul meu în ultimele săptămâni, dar voi reveni și mai puternic în curând! Voi urmărit meciul băieților, miză uriașă pentru noi. Hai să obținem ce ne dorim!”, a scris Aubameyang pe Instagram. 

FOTO: Instagram @auba

Ce este malaria

Malaria este o boală infecțioasă, întâlnit cel mai des în zonele tropicale. Ea este transmisă printr-o înțepătură de țânțar și poate duce la apariția unor simptome grave. În principal, malaria se manifestă prin febră apărută la aproximativ o săptămână de la expunere.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.