Liga 1

Ilie Dumitrescu pune presiune pe doi jucători de la FCSB:„Trebuie să facă mai multe!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 aprilie 2021

Ilie Dumitrescu a comentat meciul dintre CFR Cluj și FCSB, din Supercupa României, și trage un semnal de alarmă în ceea ce privește jocul roș-albaștrilor.

Fostul internațional a spus din nou că FCSB are probleme pe faza ofensivă, în lipsa lui Dennis Man (transferat la Parma) și a lui Florinel Coman (accidentat până la finalul sezonului) și a cerut mai mult de la doi dintre tinerii roș-albaștrilor: Octavian Popescu și Olimpiu Moruțan.

„FCSB nu mai este echipa care marca multe goluri! Trebuie să ne obișnuim cu fața aceasta a FCSB-ului. În ultimii 20 de metri adverși, trebuie să vină inteligența de joc a lui Octavian Popescu sau a lui Olimpiu Moruțan. Trebuie să facă mai multe! E îngrijorătoare faza ofensivă la FCSB.

În apărare, FCSB stă bine, dar lipsește viteza de joc. Vine play-off-ul și va avea probleme. S-a văzut asta și cu Universitatea Craiova, s-a văzut și cu Sepsi”, a declarat Ilie Dumitrescu potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu, cifre tot mai slabe la FCSB

După un început de sezon excelent, atacantul de 18 ani de la FCSB a avut evoluții tot mai șterse. Octavian Popescu a fost cel mai slab de la FCSB în meciul cu Sepsi, 1-1, conform monitorizării InStat, la fel cum s-a întâmplat și cu CFR, dar și cu Craiova.

 

VIDEO Toni Petrea, antrenor FCSB: „Acest meci ne-a găsit într-un moment foarte delicat”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj – FCSB:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.