Liga 1

„Toni, la telefon!” » Moment penibil în timpul Supercupei pentru antrenorul lui FCSB

+42 Foto
Momentul disputei dintre Edi Iordănescu și Toni Petrea // foto: captură @ Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 aprilie 2021

În timpul disputei verbale dintre Toni Petrea și Edi Iordănescu din timpul Supercupei României, câștigată de CFR Cluj la loviturile de departajare, scor 4-1, antrenorul lui FCSB a fost avertizat să își verifice telefonul.

În prima repriză a Supercupei României, Toni Petrea și Edi Iordănescu s-au contrat la marginea terenului, după ce antrenorul campioanei a criticat o decizie a „centralului” Radu Petrescu. Edi Iordănescu a considerat că echipa sa ar fi trebuit să primească penalty la un duel între Ovidiu Popescu și Gabriel Debeljuh, dar arbitrul i-a arătat „galben” jucătorului de la CFR, pentru o presupusă simulare!

Petrea, căutat de Gigi Becali? „Toni, la telefon”

„N-am vorbit cu tine. Vezi de treaba ta, respectă-mă. Gata, Toni, lasă gura”, i-a strigat Iordănescu omologului său de pe banca lui FCSB, momente în care o persoană îl avertizează pe Toni Petrea să își verifice telefonul.

„Toni, la telefon! Toni, telefonul!”, sunt cuvintele care se aud pe fundal. Din înregistrarea publicată de Telekom Sport nu e clar dacă într-adevăr cineva de pe banca FCSB-ului îl cheamă pe antrenor să răspundă la telefon sau dacă un membru din staff-ul CFR-ului îl ironizează pe Petrea, sugerându-i să răspundă prompt, ca de obicei, la apelurile patronului.

Concret este că la pauză, așadar la scurt timp după acel moment, Petrea a efectuat 5 schimbări, numărul maxim permis!

VIDEO. Toni Petrea: „Acest meci ne-a găsit într-un moment foarte delicat”

>

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.