Tenis

Ion Țiriac, replică pentru soțul Serenei Williams! Ce spus după ce a fost numit clovn

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 aprilie 2021

Ion Țiriac (82 de ani) a vorbit din nou despre Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) și despre soțul ei, Alexis Ohanian.

Cei trei se află într-un conflict de la distanță, după ce fostul jucător de tenis a folosit cuvinte dure la adresa câștigătoarei a 23 de turnee de Grand Slam. „La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere, a spus Ion Țiriac, la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2, iar declarația lui a dus la un schimb dur de replici.

Ion Țiriac a recționat după ce Ohanian l-a făcut clovn

Alexis Ohanian a fost vehement pe Twitter la adresa lui Țiriac, iar fostul jucător i-a răspuns acum, după ce soțul Serenei l-a comparat cu un clovn.

„Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii din jurul ei au adus-o în situaţia în care este", a spus Ion Ţiriac, potrivit as.ro.

E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge...se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (cuvânt ilustrat prin două emoji-uri) .
– Alexis Ohanian

  • Ion Țiriac nu a câștigat niciodată un turneu de Grand Slam la simplu, dar s-a impus, alături de Ilie Năstase, în proba de dublu de la Roland Garros. Se întâmpla în 1970, când dublul românesc trecea de Artur Ashe și Charlie Pasarell, scor 6-2, 6-4, 6-3. 
  • A fost manager și antrenor al unor mari tenismeni: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Henri Leconte, Boris Becker, Marie Joe Fernandez, Steffi Graf, Marat Safin, Anke Huber, Goran Ivanisevici
  • A devenit primul român din istorie a cărui avere a depășit bariera unui miliard de euro în Topul Forbes

VIDEO De ce îl critică CTP pe Ion Țiriac? "I-am fost copil de mingi, dar nu pot fi indiferent la ce face acum! Nu pot!"

>

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.