Cupa Romaniei

Panduru, virulent cu doi jucători de la FCSB: „Vorbesc degeaba! Cum să te duci în halul ăla?!”

+42 Foto
Basarab Panduru a analizat penalty-urile ratate de FCSB în Supercupa României pierdută de echipa lui Toni Petrea în fața celor de la CFR Cluj, 0-0, 1-4 d. pen.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 April 2021

Basarab Panduru a analizat penalty-urile ratate de FCSB în Supercupa României, pierdută de echipa lui Toni Petrea în fața celor de la CFR Cluj, 0-0, 1-4, după loviturile de departajare.

Perianu a ratat primul. Mijlocașul roș-albaștrilor s-a îndreptat lent către balon și a executat în partea laterală a stâlpului din dreapta lui Arlauskis.

Eu zic că nu mai merge, dar vorbesc degeaba. E treaba lor. Să facă ce vor, dar nu mai poţi să te duci în halul ăsta. Încet, aşa... Te duceai înainte, avea o logică înainte. Te duceai, pentru că portarul ieşea doi metri, se arunca, acum nu mai are voie. Acum, de ce faci aşa? Aştepţi să se arunce şi, dacă nu se aruncă, ce faci? Intri în mare panică!

Eu băteam aşa şi, la un moment dat, am dat de un portar, Silvinho. Aveam meci acasă cu Benfica şi m-am dus la fel, aşa, încet, încet, încet, şi nu s-a aruncat deloc. La 40 de ani nu te mai arunci. Am intrat în panică, dar trebuie să mai ai şi a doua variantă, să întorci puţin. Doar că acum nu mai poţi. Te duci tare şi dai gol”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

În același colț, Adrian Șut a încercat un trasor pe jos. Insuficient de bine plasat, iar Arla a reușit să pareze.

Pe jos... La fel, am mai spus-o. Unde poate apăra portarul azi? Doar jos, că nu are cum altfel! Trage la semi-înălțime, nici nu mai trebuie să o pui în vinclu!”, a mai spus Pandi.

Cele mai tari cadre din confruntarea CFR Cluj - FCSB

Edi Iordănescu, primele concluzii după ce a câștigat a doua Supercupă a României

>

Citește mai multe știri despre Supercupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.