Tenis

Critici pentru „tricolorele” care n-au venit la Billie Jean King Cup: „Eu aș spune da, cu orice riscuri!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 aprilie 2021

Adrian Marcu (59 de ani), vicepreședintele FRT, nu e mulțumit de echipa aliniată de România la barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup, contra Italiei.

  • Disputate fără spectatori în sala de la Cluj, meciurile din disputa România – Italia sunt liveTEXT și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, TV Telekom Sport și Digi Sport.
  • Echipa care câștigă trei din cele cinci partide rămâne în Grupa Mondială

Simona Halep (3 WTA), Patricia Maria Țig (63 WTA), Sorana Cîrstea (67 WTA), Irina Begu (74 WTA) și Ana Bogdan (102 WTA), jucătoarele din România cu cel mai bun clasament în acest moment, nu au putut participa la confruntarea cu Italia, din diferite motive. Adrian Marcu e de părere că în afara accidentărilor nu ar trebui să existe motive pentru care să refuzi naționala.

România, fără vedete la Billie Jean King Cup

„Celelalte, care nu sunt accidentate, după părerea mea, ar fi trebuit să fie aici. Corect, sunt niște alegeri pe care trebuie să le faci. Din punctul meu de vedere, dacă aș fi convocat să joc pentru România, în fața unei țări, eu aș spune da. Cu orice alte riscuri! În trecut era altă deschidere pentru echipa națională. E adevărat, nu erau nici atât de multe concursuri, nici faza cu Olimpiadă. Fiecare ia hotărârile cum crede de cuviință”, a spus Marcu, la „Așii tenisului”, de la Digi Sport.

FOTO Cele mai tari imagini din înfruntarea România - Italia

+45 Foto
foto: Raed Krishan/GSP

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.