Campionate

Cristiano Ronaldo s-a accidentat și ratează meciul cu Atalanta: „El îl va înlocui”

Cristiano Ronaldo, Juventus // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 aprilie 2021

Juventus nu se va putea baza pe Cristiano Ronaldo (36 de ani) la meciul cu Atalanta de duminică, 18 aprilie, care contează pentru etapa 31 din Serie A.

Atacantul lusitan, care este golgheterul Serie A în acest sezon, a suferit o accidentare musculară, astfel că nu va risca la meciul cu Atalanta, unul extrem de important pentru „Bătrâna doamnă”. În locul său va intra Paolo Dybala.

Andrea Pirlo: „Cristiano Ronaldo nu va juca cu Atalanta”

„Cristiano Ronaldo are o problemă la mușchii flexori de la coapsă, nu va fi folosit cu Atalanta. Vom încerca să îl recuperăm pentru meciul de miercuri (n.r. - cu Parma). Nu a putut să tragă așa cum a vrut la antrenamente în această săptămână, așa că preferăm să nu riscăm. Meciurile echipelor naționale nu au ajutat, a jucat foarte mult în ultima vreme. Paolo Dybala va începe mâine”, a declarat antrenorul Andrea Pirlo, citat de Goal.com.

În schimb, Juventus i-a recuperat pe Arthur și McKennie, care ar putea juca mâine. Meciul cu Atalanta prezintă o importanță deosebită, întrucât cele două formații sunt vecine de clasament. Campioana ocupă locul 3 în prezent, cu 62 de puncte, iar Atalanta este pe 4, la un punct în spate.

25 de goluria înscris Cristiano Ronaldo în Serie A în acest sezon. Al doilea cel mai bun marcator, Lukaku, are 21 de reușite

Clasament Serie A: Juventus și Atalanta, pe locuri de Liga Campionilor

Mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.